Canon Media Storage M80 databanka

Popis: 80GB pevný disk
Díky 80GB internímu pevnému disku prináší zarízení M30 kapacitu pro uložení tisícu vysoce kvalitních snímku v jedné snadno prenosné schránce.

Vysoce kvalitní 3,7\" displej LCD se širokým pozorovacím úhlem
3,7\" displej LCD poskytuje vynikající reprodukci barev, rozlišení VGA a mimorádne široký 160stupnový pozorovací úhel pro zobrazení detailu vašich fotografií.

Telo z horcíkové slitiny
Zarízení M30 je vyrobeno z pevné, lehké horcíkové slitiny, která vytvorila dostatecne odolnou schránku schopnou provázet vás kamkoli.

Sloty pro pametové karty CF a SD se snadným zálohováním
At budete fotografovat na pametové karty SD nebo CompactFlash, k dispozici jsou integrované sloty pro pohodlný prenos dat. Jednoduše vložíte pametovou kartu a po stisknutí tlacítka se informace prenesou na pevný disk zarízení M30 rychlostí více než 4 MB/s - a funkce pro overení dat zkontroluje, zda jsou vaše snímky duplikovány bez poškození.

Ochrana snímku pomocí hesla pro zajištení bezpecnosti
Zachovejte soukromí svých soukromých snímku. Ochrana pomocí hesla zajistí, aby vaše snímky shlédlo pouze zamýšlené publikum.

Funkce prezentace s hudebním podkreslením
Velké pocty souboru mužete bez námahy prohlížet prostrednictvím integrované funkce prezentace v zarízení M30. Možnost pridání hudby na pozadí vám umožní kdekoli vytváret pusobivé prezentace snímku.

Podpora mnoha formátu
Zarízení M30 je mnohem více než prohlížec snímku: nabízí podporu témer všech oblíbených audiovizuálních formátu, napríklad JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 a 4, MP3 a WAV. Zarízení M30 také umožnuje uložit obrázky ve formátu D-SLR RAW spolecnosti Canon, címž se stává ideálním rešením pro fotografy, kterí potrebují uložit a kontrolovat snímky v terénu.

Zobrazení podrobných údaju EXIF
Získejte komplexní detaily EXIF - napríklad datum a cas fotografování a nastavení fotoaparátu - pro jakýkoli snímek, a to pouhým stisknutím tlacítka.

Výstup Audio/Video a konektor PictBridge
Zásuvky pro výstup Audio/Video usnadnují prezentaci vaší práce: stací jedno jednoduché pripojení a jste pripraveni predložit své obrázky nebo zvuky širšímu publiku. Anebo si mužete zvolit tisk prímo na tiskárne kompatibilní s protokolem PictBridge prostrednictvím pripojení jediným kabelem. Žádné pocítace, žádné problémy - jen okamžité kopie vašich snímku, kdekoli je potrebujete.

Klíčová slova: Vybavení

Zobrazeno: 2745 ×

Váš komentář k fotografii

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
10206161
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Pod touto fotografií se nenacházejí žádné záznamy.