Srnec obecný

Popis: Srnec obecný žije v lesích, za soumraku, kdy je nejaktivnější, velmi často navštěvuje zemědělskou krajinu a často proniká až na okraje měst. Obývá prakticky celou Evropu, ve velkém počtu chybí pouze na severu Skandinávie, zasahuje také až k pobřeží Kaspického moře a na území Malé Asie. V České republice se jedná o nejhojnějšího sudokopytníka

Klíčová slova: Savci

Exif: Čas: 1/200, Clona: 6.3, ISO: 1000

Zobrazeno: 1153 ×

Váš komentář k fotografii

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
151991019
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Pod touto fotografií se nenacházejí žádné záznamy.