Kalous ušatý

Popis: Asio otus

Puštíkovití

husté porosty střídající se s otevřenými plochami, v zimě různé biotopy včetně zahrad

délka 35-40 cm
hmotnost 0,25 - 0,45 kg

Klíčová slova: Ptáci

Exif: Čas: 1/400, Clona: 6.3, ISO: 640

Zobrazeno: 1123 ×

Váš komentář k fotografii

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
5163516
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Pod touto fotografií se nenacházejí žádné záznamy.